Sep 5, 2010

Wedding preparations

Posted by lydia1212 at 8:16 PM
Reactions: 
Hola and blessed sunday to me :)

I spent my weekend in Beluran because I had a meeting last friday and our auditor will come this monday so I can not go back to my hometown. Not much wedding preparation I have done because I'm planning to apply a week annual leave after Hari Raya. I still have 30days left for my annual leave. Yesza, I like it. I am waiting for my fiance coming back from Shah Alam and do the preparation together, maybe.

So what I did this weekend? I designed our own invitation card. Yes. I did 4 designs at the moment and later I will ask my parents and fiance to pick which is the best. Maybe I want to let then choose 2 or 3 design because I want the invitation cards to be different. I guess I will design another 2 or 3 if I have time to do that. Hahaha. Melampau ka saya sampai mau design banyak2 ni? Buang tebiat mangkali. Sememangnya saya mau lebih dari satu design. Tamak kah saya? Whatever :)

Besides that, I've selected and typed some song to my wedding book's song sheet. Jarang ada orang sediakan song sheet bah tapi saya punya suka lah and I want it that way. Mula2 pening juga mau pilih lagu, sebab semua syok :) I managed to finished it by today. Thanks God. I can't really wait. Ada satu lagu tu yang adik angkat saya cipta....Kuduskanlah Perkahwinan Kami...Song & Lyric by Janet Jolis. Memang dari dulu lagi saya sudah plan kalo sampai masa saya kahwin, saya mau minta c Janet lagu dia masa saya berjalan di aisle. Hahaha. Tapi c Janet bilang dia lama sudah tidak menyanyi so dia malu menyanyi, takut sumbang dia bilang hahaha. Well, saya mau lagu ini dinyanyikan secara duet oleh my brother and sister. But my brother want to sing it lone. Okay. No problem.

Macam saya nervous pula mau berjalan di aisle. Seriously. Everytime I attending other people's wedding ceremony, I used to feel like I want to cry seeing them walking on the aisle. I don't know why....Apa lagi kalau saya yang berjalan di aisle sana, menangis kah saya? I hope I won't cry when the moment come. Weird.

Petugas-petugas masa wedding ceremony pun semua sudah saya decide. Actually, cuma best-man saja yang belum decide sebab kalau boleh biarlah dari side fiance saya. Tapi fiance saya cakap dia pun tidak tau siapa Best Man dia. Sampai ada a bit misunderstanding ni. Haissssh. Tidak boleh dielakkan juga gaduh2 ni. Luckily ada orang yang sudi jadi Best Man :)

So some of the check-list & updates:

1. Photographer & Videographer : i got 2 choices, not decided yet. Wait for my fiance to decide one.

2. Cake : Home-made cake. 3-tier cake. Cukup la ba 3-tier kan? Sebab saya tidak mau bagi orang ni cake, for family saja


looks yummy kan? ^.*

3. Florist : Daisy Florist tapi masa cuti ni baru mau pigi pilih Bunga; Lily, Daisy & Rose



Photobucket

calla lily but i won't pick calla lily, what about madonna lily?

4. Wedding reception's venue: the place I've booked earlier but need to check again later because kalau hujan ada leakage here and there. Need to confirm time hujan.

4. Wedding & Evening Gowns : Sudah pilih Gowns tapi masa tu saya pigi dengan kawan saya sebab fiance saya di Shah Alam. Nanti mau bawa dia pigi tengok lagi sebab takut dia tidak setuju. Dia suda warning jangan pakai seksi :P

Photobucket

i wish i am slimmer like this :P

5. Live Band or Karaoke : Live Band and my brother and his friends will perform that day. Free kan? :)

I am so happy because I managed to lose 2 kgs. I expect to lose more in less than two months. Banyak fikir mungkin ni tu la sampai kurang 2kg ni...Haissshhh....kadang-kadang tidur pun tak lena.



hmm... kalau la saya slim macam ni, saya la orang yang paling gembira di dunia :p
 
So....that's all for now....

4 whisperer[s]:

PirutPhotography said...

good luck!

♥ AnnieMing ♥ said...

Who will be your photoG & videoG? Seh sempat bah menyibuk2 ni hehehe..

lydia1212 said...

pirut : thank u so much

Annie : www.divineweddingstudio.com

Vienne said...

haloo...waa...siok ni mengurus kahwin2..all the best ya

 

Moments To Remember Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea